Gram na: KZ Pomógł: 37 razy Posty: 1810 Piwa: 344/284
Wysłany: 2010-03-06, 16:05 [Forum] Nowe emotki
Siemanko, posiadam bardzo fajne emotki, które według mnie można by podmienić z obecnymi na forum :) Wszystkie są ruchome, bardzo estetyczne i zabawne.
(Chodzi o podmiane tych emotek, które w odpowiedzi tematu widzicie po lewej stronie)
Zanim ocenicie, pobierzcie sobie na dysk ;) Jak mówiłem emotki w większości są ruchome - czego nie widać na screeanie.
Jestem za dodaniem nowych, ale w formie dopełniającej listę już posiadanych przez nas. (Wszystko tak samo, z tą różnicą, że po naciśnięciu "wszystkie emotikony", wyskakuje paleta starych i nowych buziek)
Jestem za dodaniem nowych, ale w formie dopełniającej listę już posiadanych przez nas. (Wszystko tak samo, z tą różnicą, że po naciśnięciu "wszystkie emotikony", wyskakuje paleta starych i nowych buziek)
Kasia by nie wytrzymała bez xD
Szczególnie z rana ;p
_________________ ...We are not the same I am a Martian...
_________________ Na serwerach od - 11.2007r.
Na uD Steam - od początku.
Na forum od - 08.2008r.
Pierwszy nick - DziurkeNs Manchester UNITED & TIESTO <3!
hm dodałbym te emotki.
problem w tym że nie wiem jak zrobić im automatyczne przydzielanie znaków itp.
Dodawanie każdej z osobna i wpisywanie znaku mija się jakoś z celem.
Dodawał ktoś coś takiego kiedyś?