Oczywiste ,że bf bd2 cod mw2 się nie umywa zarówno pod względem singla(chociaż jak kto woli, obydwa mają podobną długość battlefield troszkę dłuższy) jak i multi.
Hmmm... Co byscie wybrali Call of Duty MW 2 czy Battlefild Bad Company 2 ?
Porownuje singla.
MW 2 przeszdlem cale. W BBC2 przeszedlem chyba ok 4 pierwszych misji. CoD wygrywa narazie
_________________ Na serwerach od - 11.2007r.
Na uD Steam - od początku.
Na forum od - 08.2008r.
Pierwszy nick - DziurkeNs Manchester UNITED & TIESTO <3!
jak dla mnie zajebistra gra wlasnie wczoraj przeszedlem single . jak to zwykle takie gry krotkie bo nastawione sa na multi ale i tak jest zajebisty ;p
_________________ "...Zycie na melanzu nie kazdy tak potrafi..."
"Ha I Pe Ha O Pe Bez reszty oddany"
Lepiej miec Parkinsona i rozlac troche wodki niz miec Aitzhaimera i zapomniec jej wypic
BF jest nastawiony głównie na MultiPlayer więc nie ma sie co spodziewać po Singlu... i oceniać go po graniu w Singla :P
... no to porownoje Single Player CoDa z Single Playerem BFa i mowie, ze CoD lepszy...
_________________ Na serwerach od - 11.2007r.
Na uD Steam - od początku.
Na forum od - 08.2008r.
Pierwszy nick - DziurkeNs Manchester UNITED & TIESTO <3!
BFBC 2 owni coda 6. Gra pokazuje swoją klase dopiero kiedy grasz na zaawansowanych ustawieniach. Co to singli to cod ma lepszego singla ale jak wiadomo takie gry sa nastawione na multi. Dodam że BFBC 2 miał wyjść 2-3 miesiące później więc spodziewam się sporych updatów
Prawdziwa gra w multi zaczyna się ok. 6 lvl, ale i tak gra miażdży od początku.
Co do singla - to i w CoD i BC2 mi się podobał, jednak co mi się bardzo podobało fabuła w BC2 miała jakiś sens i nie była, aż tak przesadzona jak w CoD gdzie skakało się od bohatera do bohatera od ratowania świata do karania cywili na lotnisku.
Ogółem BCBC2>CoD:MW2.
Misiuk ty nie jesteś w stanie sie wypowiedzieć co jest lepsze, bo jesteś WROGIEM MW2. Ty mógłbyś oceniać BC2 vs Crysis gdyby te gry były podobne. A tym tekstem to możesz sobie dupę podetrzeć. Według mnie każdy z tych dwóch tytułów ma mocne i słabe strony.
_________________ I joined this team just to kill maggots, like you!
Kilka dni temu przeszedlem singla i wszystko mi sie podoba oprocz tego, ze gre przeszedlem w 2 dni. Podobnie jak Cod, Bf2 jest bardzo krotki, za krotki. Fajnie, ze zrobili polska wersje, ktorej dialogi oddawaly nastroj akcji. Fabula tez byla sensowniejsza niz w CODzie, bo jakie jest prawdopodobienstwo ze USA doporowadziloby do zajecia bialego domu? ;/ Szoda tylko ze jak w prawie kazdej grze zawsze to amerykanie "ratuja swiat" itp.
Wczoraj do mnie przyszła paczka z grą i nie moge się od niej oderwac ;)
Single na równi z MW2 , narazie jestem przy 8 misji . Multi - genialne , duzo lepsze niz w MW2 . Trzeba troszkę myśleć , a nie tak jak w mw2 biegasz i strzelasz lub kampisz.